menu icon menu icon
blog - Van Berendoncks Fantina

Schrijf je in voor de nieuwe Pitch Sessies van VI.BE en Amplo

25-10-2021

Reeds voor de vijfde keer slaan we samen met VI.BE de handen in elkaar voor de befaamde Pitch Sessies. Er staan 3 verschillende Pitch sessies op het programma dit najaar: een Pop/Rock, Electronic en Hiphop Pitch. Feedback wordt gegeven door onder andere Sarah Pepels van Portland, Rare Akuma en Moodprint.

Wat zijn deze Pitchsessies van VI.BE en Amplo nu juist? Je kan het bekijken als een reeks blind dates tussen producers of muzikanten en een panel muziekprofessionals. In ruil voor jouw sessie krijg je een hele avond coaching en feedback van professionals én maak je kans op een concert bij de muziekclub waar jij gaat pitchen. Fantastisch, toch?

Tijdens vorige Pitch Sessies kwamen hiphop crews zoals De Rand en Rewind niet onopgemerkt langs. En ook kleppers zoals Portland, ILA en HEISA passeerden de revue op de Pop/Rock sessies. Monomono, Cellini en Bolt Ruin kregen in het verleden de kans om hun project te pitchen tijdens de Electronic Pitch Sessies.

Wil jij ook in dit lijstje belanden? Ontdek dan hoe jij je kan inschrijven!

Pop/Rock Pitch – Cactus Muziekcentrum

Maak jij pop/rock songs die gehoord moeten worden? Schrijf je dan in voor de Pop/Rock Pitch in Cactus Muziekcentrum op maandag 22 november. Sarah Pepels (Portland), Felix Van de Loock (Cactus Muziekcentrum), VI.BE en Amplo staan voor je klaar met feedback, coaching en advies. En je maakt ook kans op een concert in Cactus Muziekcentrum.

Schrijf je hier in voor de Pop/Rock Pitch.

Electronic Pitch – VOLTA

Ben jij een producer, electronica wizard of maak je elektronische muziek als band? Schrijf je dan in voor de Electronic Pitch in VOLTA op donderdag 25 november. Op het programma die avond: feedback, coaching en advies op maat dankzij Moodprint, Arne Huysmans (VOLTA), VI.BE en Amplo. Bovendien kan je een concert in VOLTA winnen.

Schrijf je hier in voor de Electronic Pitch.

Hiphop Pitch – Voo?uit

Schrijf jij de beste rhymes of maak je knallende hiphopbeats? Schrijf je dan nu in voor de Hiphop Pitch in Voo?uit op maandag 29 november. Wat kan je verwachten? Feedback, coaching en advies op maat van the one and only Rare Akuma, Willem Vandesande (All Eyes On Hip Hop, Busker Artist Agency), VI.BE en Amplo. Een van de 3 artiesten maakt kans op een plekje in de line-up van een volgende editie van All Eyes On Hip Hop.

Schrijf je hier in voor de Hiphop Pitch.

Klaar om in te schrijven?

1. Schrijf je in voor een van deze drie Pitches en stuur je beste 3 songs in.

2. Op basis van je motivatie en muziek selecteren bovenstaande coaches voor elke Pitch Sessie 3 artiesten die worden uitgenodigd voor een mega waardevolle coachingsessie.

3. Eén van de drie artiesten krijgt een door Amplo betaald concert cadeau (op een datum te bepalen in samenspraak met de programmator).

Klaar voor?

Schrijf je hier in voor de Pop/Rock Pitch.
Schrijf je hier in voor de Electronic Pitch.
Schrijf je hier in voor de Hiphop Pitch.

share this

blog

Amplo is trotse sponsor van illustratief & TUIGfestival.

TUIG bezieler Jens Dawn vertelt over de geweldige chaos van TUIGfestival

Lees meer

blog

Als trotse partner van Anima, financiert Amplo de award voor Beste Studentenfilm.

Met het poëtische Jan wint Febe Van Avermaet de prijs voor Beste Belgische Studentenfilm op Anima Festival

Lees meer

blog

Flexi-jobs: wat verandert er in 2024?

Op 1 januari 2024 veranderde de regelgeving rond flexi-jobs. Er kwamen nieuwe sectoren bij en de minimumlonen en werkgeversbijdragen zijn aangepast. Lees verder voor de details en voordelen van de belangrijkste nieuwigheden.

Lees meer