menu icon menu icon

Voor opdrachtgevers

Amplo neemt de administratie over van opdrachtgevers in de creatieve sector. Met onze expertise zorgen we voor de correcte verloning van je creatieve medewerkers, zodat jij al je tijd en energie in je project kan investeren. We versterken je organisatie door in jouw plaats als werkgever op te treden en zo alle verplichtingen rond je niet-zelfstandige freelancers op zich te nemen. We streven daarin minimale administratie en maximale bescherming na.

Oplossingen op maat

Steeds meer organisaties en bedrijven kiezen vandaag voor een mix van eigen personeel voor de kernactiviteiten en tijdelijke projectmedewerkers (zelfstandigen of freelance medewerkers) met een specifieke expertise en flexibiliteit. Voor die sectoren gedreven door projectmatig werk voorziet Amplo oplossingen op maat.

 

 

Lees meer

Sectoren

Met Amplo haal je een betrouwbare HR- en payrollpartner voor de creatieve sector in huis, met een ongeëvenaarde expertise binnen verschillende branches.

Lees meer

SBK of HR-partner?

Amplo is een zowel een Sociaal Bureau voor Kunstenaars als een HR-partner voor heel wat sectoren binnen de creatieve wereld.

 

 

Lees meer

Specialisaties en diensten

Elke freelancer, organisatie of project verdient een eigen aanpak. Amplo biedt maatwerk aan voor jouw specifieke situatie.

 

 

Lees meer