menu icon menu icon
blog - Amin Dridi

AMPLOJOBS en CREWBOOKING werken verder om schaarste in de eventsector te helpen oplossen.

30-06-2022

Een paar weken geleden trokken we de aandacht van de pers en verschenen meerdere artikels en reportages in de media: we zoeken minstens 600 technische medewerkers voor de event- en cultuursector, om tewerk te stellen bij onze klanten werkzaam in deze sectoren.

Stage%20Hand%20making%20ready%20the%20stage%20set%20and%20spotlights%20for%20a%20outdoors%20music%20concert.

Gezien de algemene schaarste aan medewerkers leek het streefdoel onhaalbaar, maar intussen hebben we toch al een kleine 200 gemotiveerde kandidaten mogen noteren, kandidaten met diverse achtergronden en competenties. In veel gevallen zijn deze mensen nieuw in de eventsector, dat is goed nieuws. Een deel hiervan kon meteen door AmploJobs geplaatst worden bij Amplo-klanten. Anderen zijn aan het werk via onze samenwerking met het performante matchingplatform CREWBOOKING.

Op deze manier dragen we een steentje bij aan de grote personeelstekorten in de eventsector. Dat sluit overigens perfect aan bij de missie van AMPLOJOBS; een meerwaarde bieden voor de sector en beantwoorden aan reële noden.

Tot op vandaag blijft AmploJobs de enige recruiter met expertise in de creatieve sectoren. Daarnaast hebben we een database van duizenden gekwalificeerde mensen uit de brede creatieve industrie, met zowel artistieke als technisch ondersteunende kennis . Leg daarbij de open database van Crewbooking (+30.000p) en de kans is groot dat we ook jouw bedrijf kunnen helpen.

Contacteer AmploJobs als je vacatures hebt die we kunnen helpen invullen. Dat kan voor alle type functies binnen de brede creatieve sector via jobs@amplo.be en de pagina HIER

Of neem een kijkje op www.crewbooking.eu als je snel medewerkers zoekt met een audiovisueel profiel of voor technische eventmedewerkers.

share this

blog

Amplo is trotse sponsor van illustratief & TUIGfestival.

TUIG bezieler Jens Dawn vertelt over de geweldige chaos van TUIGfestival

Lees meer

blog

Als trotse partner van Anima, financiert Amplo de award voor Beste Studentenfilm.

Met het poëtische Jan wint Febe Van Avermaet de prijs voor Beste Belgische Studentenfilm op Anima Festival

Lees meer

blog

Flexi-jobs: wat verandert er in 2024?

Op 1 januari 2024 veranderde de regelgeving rond flexi-jobs. Er kwamen nieuwe sectoren bij en de minimumlonen en werkgeversbijdragen zijn aangepast. Lees verder voor de details en voordelen van de belangrijkste nieuwigheden.

Lees meer