Terug naar alle blogs
Fien Meynendonckx
21.06.2024
Partnership Festival

Unwrap breidt uit met steun van Amplo

Vier redenen om naar Kortrijk af te zakken voor Unwrap festival


1. De toekomst van de entertainmentindustrie


Amplo heeft een neus voor innovatieve projecten, en Unwrap is dat zeker. Het is dé plek waar de toekomst van de entertainmentindustrie zich verzamelt. Kunstenaars, CEO’s, organisaties en freelancers ontmoeten elkaar en geven samen vorm aan de media, muziek, film en games van morgen.

TIP! Om de professionalisering van creatieve sectoren te ondersteunen, informeert Amplo vrijblijvend startups en freelancers over verloning. Het is ons doel om België aantrekkelijker te maken voor talent, en de zogenaamde brain drain naar het buitenland in te tomen. Kom dus zeker naar onze infosessie voor freelancers.

Bekijk hier binnenkort het programma van de industry days op Unwrap

 

2. Spelen naar hartenlust


Of je nu jong bent of oud(er), een echte gamer of een nieuwsgierige leek, op de Play Day van Unwrap speel je de nieuwste Vlaamse games van eigenzinnige developers. Kom met vrienden en familie voor een digitale spelletjesdag.

 

3. Een kruisbestuiving tussen media en muziek


Muziekfestival Sonic City zet al vijftien jaar ontdekking en eclectisme centraal, en dat is exact wat ook Unwrap wil doen. In 2024 stemmen beide festivals de programma’s op elkaar af, met één overlappende dag. In de toekomst zullen ze samenwerken aan een groot Kortrijks stadsfestival.

Op de Unwrap Music Innovation Day vang je alvast een glimp op van de toekomst van de muziekindustrie, dankzij een internationale line-up van ondernemers, onderzoekers en pioniers uit de muziekwereld.

 

4. Jobbeurs voor professionals en studenten


De Unwrap Career Fair is een stage- en jobbeurs voor recruiters, studenten en werkzoekenden uit de entertainmentindustrie. Kom naar de Amplo-stand voor meer uitleg over correcte verloning. Want zelfs in projectgestuurde sectoren als de gaming-, muziek- of filmindustrie, hoef je geen zelfstandige te worden. Wij leggen je uit hoe dat werkt!

Volg onze blog en socials voor meer updates over Unwrap festival.

 

Vragen over de verloning van jouw freelance activiteiten? Contacteer een Amplo-kantoor in jouw buurt.