menu icon menu icon
blog - Manon Vadelorge

Review : Unwrap Festival 2023

24-10-2023

Stap binnen in het bruisende hart van gaming en design in Kortrijk, waar het Unwrap Festival ons mee nam op een onvergetelijke reis. De laatste trends in games, muziek en film werden uitvoerig besproken door nationale en internationale gastsprekers. Unwrap is het resultaat van een buitengewone samenwerking tussen Howest-DAE, de stad Kortrijk, Hangar K en Wilde Westen, die een krachtige kruisbestuiving tussen entertainmentsectoren hebben gecreëerd.

Amplo is al sinds de eerste editie aan boord en gaf ook dit jaar een talk over freelancen zonder zelfstandigenstatuut, voor een zaal vol enthousiaste studenten en creatievelingen.

Tegelijkertijd konden, op de career fair, jonge starters en werkzoekenden studio’s ontmoeten die op zoek zijn naar nieuwe talenten. Het team van AmploJobs legde hier contacten tussen organisaties en mogelijke kandidaten.

Ook partner Vi.be was aanwezig en schreef een kort verslag.

Met haar 800 bezoekers was Unwrap dit jaar uitverkocht. Zullen de volgende edities groter en grootser aangepakt worden? Als partner van het eerste uur blijven jullie op de hoogte houden. Stay tuned!

Meer informatie over Unwrap

share this

blog

De voordelen van PC 304 in de eventsector

Lees meer

blog

De regeling van feestdagen via Amplo

Alles wat je moet weten over de uitbetaling van feestdagen

Lees meer

blog

Amplo is trotse sponsor van illustratief & TUIGfestival.

TUIG bezieler Jens Dawn vertelt over de geweldige chaos van TUIGfestival

Lees meer