Werken bij Amplo

Droom je ervan de brede creatieve sector te ondersteunen? Ben je resultaatgericht en spreek je de taal van creatives? Wil je samen met gepassioneerde collega’s elke dag opnieuw opdrachtgevers, artistieke medewerkers en creatieve freelancers de zorgen uit handen nemen?
Dan hebben we een match: een job bij de meest toonaangevende en betrouwbare HR-speler in de creatieve sector.

Bekijk hier onze vacatures

Als je kiest voor een job bij Amplo, staat dit op het menu:

Ondernemen en kansen creëren

Je bouwt continu aan een vertrouwensrelatie met organisaties en creatieve freelancers. Je houdt de vinger aan de pols van de sector en komt met oplossingen voor de noden die je op het terrein detecteert.  
Je durft out-of-the-box denken en ziet snel opportuniteiten. Tegelijkertijd hecht je belang aan expertise en de correcte uitvoering van alledaagse handelingen. En je vertaalt complexe materie naar de taal van de creatieve sector. 
Ambitie om uit je comfortzone te stappen of een team aan te sturen?  Bij ons kan het allemaal.
 

Wees vooral jezelf, want bij Amplo staat authenticiteit voorop.

In onze open bedrijfscultuur kan echt álles besproken worden.

Cultuur van samenwerking en openheid

Samenwerking staat centraal binnen de Amplo-cultuur. Elke dag is er binnen je team kort structureel overleg om doelstellingen te stroomlijnen. Door even de hoofden bij elkaar te steken, weet je precies wat er van je verwacht wordt en waar de meest prangende issues zitten.  
In onze open bedrijfscultuur kan echt álles besproken worden. Sterker nog, we peilen proactief naar je ideeën en eventuele bekommernissen. Maar wacht daar vooral niet op en spreek een manager aan. Die zal je graag verder helpen. Door te luisteren en aanspreekbaar te zijn, verzamelen we een schat aan ervaring en bouwen we samen aan een nog leukere werkplek.

Authentieke en professionele mensen vol goesting? Onze teams zitten er vol van. Vol collega’s met diverse talenten, achtergronden, en ervaring. Vol personen waar je veel van kan leren. Slim werken en hard lachen gaan hand in hand in deze gemoedelijke omgeving waar je helemaal jezelf kan zijn.

Levenslang leren en groeien

Uiteraard helpen wij je om de finesses van ons vak te leren.  Dat begint al op dag 1 met de start van ons onboardingtraject. Die opleidingen gebeuren fysiek waar mogelijk en digitaal waar noodzakelijk.  
Met continue feedback en afstemming helpen we je om door te groeien tot een echte expert. Het Amplo Training Center biedt een brede waaier van ontwikkelingsmogelijkheden. Binnen je huidige rol, of als voorbereiding op je volgende carrièrestap. Binnen Amplo, of binnen één van onze andere afdelingen. Of wie weet zelfs internationaal, binnen de bredere Proman Group waar wij deel van uitmaken.

Digitaal dichtbij

Bij Amplo zetten we volop in op digitale tools. Die laten ons ‘slimmer’ werken waardoor er tijd vrijkomt om in te zetten op expertise, zowel intern als voor de creatives op het terrein. 
Expertise en bereikbaarheid zijn onze ontegensprekelijke USP’s. We volgen tendensen op de voet en staan dagelijks in contact met een breed spectrum aan stakeholders uit de podiumkunsten, de audiovisuele sectoren, de media en meer. De sector versterken, dat is ons doel. Ook digitaal.

Work-life balance

Een gezonde work-life balance is goud waard. Bij Amplo ligt de lat hoog maar met de focus op een evenwicht tussen werk en vrije tijd. Dankzij ons uitgebreide kantorennetwerk bestaat er altijd een mogelijkheid om dichtbij huis te werken. Voor jou geen files, dus. Vakantie en ADV-dagen plan je in overleg met je leidinggevende optimaal in, om de nodige tijd aan je gezin te besteden of eindelijk die mooie reis te maken. Ook thuiswerk is één of twee dagen per week mogelijk.

iStock-lachend-man-computer-en-vrouw-achterground

Op de jaarlijkse Amplo-day of tijdens regelmatige samenkomsten klinken op grote en kleine successen, samen ontbijten, gezellig napraten, … je leert elkaar pas echt kennen in een ontspannen sfeer en daar zetten we dan ook volop op in. Gewoon, omdat dat leuk is.

 

Amplo maakt deel uit van Agilitas Group en het familiebedrijf Proman. Onderdeel zijn van een grote HR-groep ervaren wij als een voordeel. De slagkracht van een mastodont kunnen én mogen inzetten om een kwetsbare sector te ondersteunen, is iets heel waardevols. Iets wat niemand anders kan. Bovendien is Amplo binnen de groep een buitenbeentje dat de ruimte krijgt om een eigen identiteit uit te bouwen, met eigen gewoontes, en scherpe kantjes. 

Benieuwd naar de precieze inhoud van onze jobs?

Consulent

Administratief sterk én een creatief kantje:

 • Allround administratieve ondersteuning
 • Contracten opmaken
 • Antwoorden zoeken op vragen van kandidaten
 • De perfecte match vinden
 • Projecten opvolgen van A tot Z

Bekijk deze vacature

 

Office Manager

Zowel motivator als netwerker:

  • Jouw kantoor, jouw team, jouw klanten
  • Team coachen en te motiveren
  • Zorgen voor fijne sfeer op de werkvloer
  • Jij bent de vriend van de creatievelingen uit jouw regio
  • Controleren en bijsturen waar nodig
    

  Bekijk deze vacature

  Account Manager

  Netwerker met passie voor de creatieve sector:

  • Een commercieel netwerk uitbouwen
  • Continu op zoek zijn naar opportuniteiten
  • Ervoor zorgen dat de PR op punt staat
  • Je bent een teamplayer

    

  Bekijk deze vacature

  Op zoek naar een stageplaats?

  Ben je nog volop aan het studeren maar wil je een eerste professionele ervaring opdoen in een uitdagende en leerrijke omgeving vol zalige collega’s? Amplo biedt stages van een paar weken tot enkele maanden, al dan niet in het kader van een eindwerk, project of thesis. Onze opportuniteiten liggen zowel in kantoren in jouw buurt als in ons hoofdkwartier in Mechelen, met ondersteunende diensten als Marketing en Communicatie, Finance, HR, IT, enzovoort. 

  Stressbestendige, enthousiaste, ondernemende en flexibele studenten met veel verantwoordelijkheidsgevoel zijn altijd welkom. Aan leerzame uitdagingen is hier geen gebrek. En wie weet is het wel het begin van een mooie carrière in onze boeiende, mensgerichte business.

  Solliciteer hier