menu icon menu icon

Oplossingen op maat

Steeds meer organisaties en bedrijven kiezen vandaag voor een mix van eigen personeel voor de kernactiviteiten en tijdelijke projectmedewerkers (zelfstandigen of freelance medewerkers) met een specifieke expertise en flexibiliteit. Voor die sectoren gedreven door projectmatig werk voorziet Amplo oplossingen op maat.

  • Op interimbasis, per dag, week of maand, voor zowel artistieke als andere prestaties.
  • Met projectcontracten (of projectsourcing). Je werknemer wordt per project gedetacheerd van op onze payroll naar jouw werkvloer.Amplo levert maatwerk met verschillende in-house diensten, productieassistentie op filmsets, HR-management, tax-shelterbegeleiding, ondersteuning rond het kunstenaarsstatuut, advies over werken in het buitenland en arbeidsvergunningen, oplossingen voor het correct afschrijven van beroepsuitgaven van je freelancers.
  • Met flexibele facturatie, rapportering en 24/7 dimona-permanentie stemmen we onze werking af op de behoeften van jouw organisatie.
  • Amplo verzorgt alle werkgeversverplichtingen voor de tewerkstellingsvorm die jij kiest, van inschrijving tot loonbrief.
Voor sectoren gedreven door projectmatig werk, voorziet Amplo oplossingen op maat.
  • We zijn een contactpunt voor je creatieve medewerkers. Met een vaste consulent zijn ook zij verzekerd van een gepersonaliseerde aanpak.
  • Rekrutering en selectie voor uitzendarbeid zit in het DNA van ons moederbedrijf. Zoek je een geluidstechnicus, productieassistent, museumgids, stagehand of allrounder? Wij kunnen helpen!
  • Ons team met meer dan 60 experten met sectorervaring blijft steeds up-to-date over de materie die (on)rechtstreeks aan de belangen van onze doelgroep raakt, van sociale statuten over arbeidsrecht tot financiering. We zijn trots op onze expertise en worden niet voor niets de meest correcte in het veld genoemd.
  • We vertrekken altijd vanuit jouw concrete situatie. Contacteer ons en we gaan samen op zoek naar de ideale oplossing.