menu icon menu icon

Freelancers voor jouw marketing- of communicatieteam

Als marketingbureau ken je deze situatie maar al te goed: een groot project of belangrijke campagne vraagt alles van je team. Je hebt versterking en specialisten nodig, vaak in de vorm van freelancers. Amplo is de partner die je zoekt.

 

 

Via Amplo schrijf je gemakkelijk freelancers in op projectbasis of voor tijdelijke versterking. Dat allemaal zonder extra administratie voor jou, en met meest complete bescherming van je tussentijdse werkkracht. Zo kan iedereen zich focussen op het einddoel: een prachtcampagne voor je klant.

 

Contacteer ons

 

De voordelen van een freelance werknemer via Amplo

 

Amplo is dé HR-expert voor de creatieve sector. Al 15 jaar voorzien wij flexibele oplossingen voor freelancers en opdrachtgevers in sectoren getypeerd door projectmatig werk. Sectoren zoals marketing en communicatie, dus.

 

Je schakelt ons in voor payrolldiensten of slimme en op maat gemaakte HR-services. Al onze oplossingen hebben twee dingen gemeen: maximale bescherming en minimale administratie voor freelancers en opdrachtgevers.

 

  • Via Amplo krijg je toegang tot een pool van creatieve profielen om tijdelijk je team te versterken.
  • De Amplo-specialisten kennen de ins en outs van je sector. Elk contract is op maat van je project.
  • Je schrijft zonder problemen die getalenteerde niet-zelfstandige freelancer in om voor jou een video op te nemen, een webpagina te bouwen of een wervende tekst te schrijven.

Een greep uit de functies die via Amplo bij jou of in hun thuiskantoor aan het werk kunnen: videomakers, fotografen, copywriters, DTP’ers, webdesigners, grafici, illustratoren, animatoren, influencers, …

Amplo zorgt voor de nodige flexibiliteit en bescherming in de tewerkstelling van de creatieve en technische profielen die jouw marketingteam ondersteunen.

Hoe werkt dat?

 

Amplo maakt contracten op voor niet-zelfstandige freelancers. Afhankelijk van de opdracht zijn dit dagcontracten of projectcontracten, met elk hun eigen karakter en voordelen.

Jij zoekt een freelancer om je project te ondersteunen, of je schakelt Amplo in om mee te zoeken, en wij doen de rest. Van contractopmaak en verzekeringen, tot uitbetaling en facturatie.

Geen administratieve zorgen, persoonlijke HR-begeleiding, alle tijd en ruimte om je projecten volmaakt af te leveren.

Amplo voor marketingbureaus

 

Graag weten wat de HR-expertise van Amplo kan betekenen voor jouw agentschap of communicatiebureau? 

 

Onze sectorspecialist staat je graag te woord tijdens een persoonlijke infosessie. Dat kan op jouw kantoor, in één van onze lokale vestigingen, of virtueel.

 

Maak meteen een afspraak met Lisa en vereenvoudig onmiddellijk de inschakeling van freelancers op jouw creatieve project.