menu icon menu icon
blog - Amin Dridi

Jobalert: werken bij Amplo

15-06-2021

Amplo is HR-expert in de creatieve sector en verzorgt de administratie voor vele freelance-werknemers in de sector. We ondersteunen en begeleiden freelancers met een team van een 70-tal collega’s over Vlaanderen, Brussel en Wallonië vanuit onze 12 kantoren (en af en toe bij ons thuis).

Wil je graag bij ons werken? Denk je aan onze hoge (maar rechtvaardige!) standaarden te voldoen? Lees dan zeker verder.

Ondersteunend expert van de creatieve sector

Het voorbije jaar illustreerde ons team meer dan ooit dat Amplo een ondersteunende expert is voor de sector. Wij bleven een baken voor de zwaarst getroffenen, ook toen het coronavirus hard toesloeg.

In nood kent men zijn vrienden. En vriend van de creatieve sectoren, dat zijn wij. In die rol voelen we ons als een vis in het water. En op die rol blijven we verder bouwen in de komende maanden en jaren.

Versterking gezocht

Om onze toekomstplannen uit te werken hebben we versterking nodig, in de vorm van extra consulenten op het terrein, maar ook van projectmedewerkers.

  • Aan welke eisen voldoet de ideale Amplo-consulent?

We zoeken authentieke, getalenteerde en intelligente mensen met een passie voor de creatieve sector én de reflex om gewone dingen buitengewoon goed te doen.

  • Buitenbeentjes welkom!

Ben je een buitenbeentje? Dan zal je je zeker thuis voelen in ons huidige team. Muzikanten, filmregisseurs, marketeers, artist managers, grijze muizen, content creators, cocktailshakers, designers, videasten, dj’s, enzovoort. We’ve got it all.

Zij vonden hun weg naar de voornamelijk administratieve rollen binnen Amplo. Omdat ze in ons een flexibele en solide werkgever hebben, en een job die ze gemakkelijk combineren met hun passie en/of gezin.

Ook deel uitmaken van team Amplo?

Check onze vacatures hieronder!

Consulent(e) ANTWERPEN

Consulent(e) BRUSSEL

Consulent(e) GENT

HR-consulent(e) VRT

PROJECT MANAGER Mechelen

share this

blog

Amplo is trotse sponsor van illustratief & TUIGfestival.

TUIG bezieler Jens Dawn vertelt over de geweldige chaos van TUIGfestival

Lees meer

blog

Als trotse partner van Anima, financiert Amplo de award voor Beste Studentenfilm.

Met het poëtische Jan wint Febe Van Avermaet de prijs voor Beste Belgische Studentenfilm op Anima Festival

Lees meer

blog

Flexi-jobs: wat verandert er in 2024?

Op 1 januari 2024 veranderde de regelgeving rond flexi-jobs. Er kwamen nieuwe sectoren bij en de minimumlonen en werkgeversbijdragen zijn aangepast. Lees verder voor de details en voordelen van de belangrijkste nieuwigheden.

Lees meer