Blog

AMPLO heropent alle kantoren op 21 Februari

We geven je bij deze graag mee dat onze AMPLO-kantoren terug volledig operationeel zijn vanaf 21 Februari. Dat betekent dat je opnieuw fysiek terecht kan bij je consulent tijdens de kantooruren. Alle beschikbare digitale kanalen blijven uiteraard ook actief als je dat prefereert.

Als het kan, geef dan je consulent een seintje wanneer je langskomt. Maar ben je toevallig in de buurt en wil je binnen wippen, no problem!

We verwachten wel nog dat iedereen in de mate van het mogelijke 1,5m afstand houdt, en dat wie zich oncomfortabel voelt een mondmasker kan dragen. We zorgen voor verluchting en er zijn ontsmettingsmiddelen aanwezig in het kantoor.

Ben je verkouden, dan blijf je beter thuis, met of zonder Covid.

Hopelijk kunnen we je heel binnenkort aantreffen in een vd Amplo-kantoren, zelfs al ben je intussen al volledig in de ban van onze digitale sidekick HelloAmplo. De koffie zal klaar staan!

Wil je nog eens een duidelijk overzicht van waar je ons kan vinden? Check onze kantoren in Antwerpen, Brussel, Brugge, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven of VRT. In Wallonië in Luik, Charleroi en Namur.