menu icon menu icon
blog - Amin Dridi

AMPLO heropent alle kantoren op 21 Februari

17-02-2022

We geven je bij deze graag mee dat onze AMPLO-kantoren terug volledig operationeel zijn vanaf 21 Februari. Dat betekent dat je opnieuw fysiek terecht kan bij je consulent tijdens de kantooruren. Alle beschikbare digitale kanalen blijven uiteraard ook actief als je dat prefereert.

Als het kan, geef dan je consulent een seintje wanneer je langskomt. Maar ben je toevallig in de buurt en wil je binnen wippen, no problem!

We verwachten wel nog dat iedereen in de mate van het mogelijke 1,5m afstand houdt, en dat wie zich oncomfortabel voelt een mondmasker kan dragen. We zorgen voor verluchting en er zijn ontsmettingsmiddelen aanwezig in het kantoor.

Ben je verkouden, dan blijf je beter thuis, met of zonder Covid.

Hopelijk kunnen we je heel binnenkort aantreffen in een vd Amplo-kantoren, zelfs al ben je intussen al volledig in de ban van onze digitale sidekick HelloAmplo. De koffie zal klaar staan!

Wil je nog eens een duidelijk overzicht van waar je ons kan vinden? Check onze kantoren in Antwerpen, Brussel, Brugge, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven of VRT. In Wallonië in Luik, Charleroi en Namur.

share this

blog

Als trotse partner van Anima, financiert Amplo de award voor Beste Studentenfilm.

Met het poëtische Jan wint Febe Van Avermaet de prijs voor Beste Belgische Studentenfilm op Anima Festival

Lees meer

blog

Flexi-jobs: wat verandert er in 2024?

Op 1 januari 2024 veranderde de regelgeving rond flexi-jobs. Er kwamen nieuwe sectoren bij en de minimumlonen en werkgeversbijdragen zijn aangepast. Lees verder voor de details en voordelen van de belangrijkste nieuwigheden.

Lees meer

blog

Als trotse partner van FFO, financiert Amplo mee de award voor Beste Kortfilm.

Met Een mild gebaar ontving regisseur Ann-Julie Vervaeke de prijs voor beste kortfilm op het afgelopen Filmfestival van Oostende. Amplo is een van de trotse sponsors van deze prijs.

Lees meer