Blog

Amplo op CBA 2021

Freelancers en de reclame- en communicatiesector? Dat is de ideale match. Amplo steunt dan ook voor het derde jaar op rij de Creative Belgium Awards, waar een jury van experts creativiteit beloont.

Amplo cocktail night voor de sector

Op 3 juni 2021 reikte Creative Belgium haar prijzen uit, en Amplo wasvan de partij! Digitaal welteverstaan, want Creative Belgium ging ook dit jaar opnieuw voor een online editie.

Om niks te missen van de awardshow die de meest creatieve concepten en campagnes uit de Belgische reclame-, design- en (digitale) communicatiewereld uitlicht, volgden we alles via de live stream op VTM GO.

Een jury van experts bekroonde de meest indrukwekkende ideeën met een award. Dit jaar zonder grote show of afterparty. Maar Amplo zorgde voor een leuk alternatief: Een Amplo-fied cocktail constest voor creative agencies.

Omdat we er na een intense periode van telewerken allemaal naar snakken om terug onder de mensen te komen, gaf Amplo een cocktail after work onder de collega’s weg. Als winnaar kwam Mortierbrigade uit de bus. Zij mogen deze zomer genieten van heerlijk geshakete Amplo cocktails!