menu icon menu icon
blog - Francois-Xavier Kernkamp

Amplo op CBA 2021

23-06-2021

Freelancers en de reclame- en communicatiesector? Dat is de ideale match. Amplo steunt dan ook voor het derde jaar op rij de Creative Belgium Awards, waar een jury van experts creativiteit beloont.

Amplo cocktail night voor de sector

Op 3 juni 2021 reikte Creative Belgium haar prijzen uit, en Amplo wasvan de partij! Digitaal welteverstaan, want Creative Belgium ging ook dit jaar opnieuw voor een online editie.

Om niks te missen van de awardshow die de meest creatieve concepten en campagnes uit de Belgische reclame-, design- en (digitale) communicatiewereld uitlicht, volgden we alles via de live stream op VTM GO.

Een jury van experts bekroonde de meest indrukwekkende ideeën met een award. Dit jaar zonder grote show of afterparty. Maar Amplo zorgde voor een leuk alternatief: Een Amplo-fied cocktail constest voor creative agencies.

Omdat we er na een intense periode van telewerken allemaal naar snakken om terug onder de mensen te komen, gaf Amplo een cocktail after work onder de collega’s weg. Als winnaar kwam Mortierbrigade uit de bus. Zij mogen deze zomer genieten van heerlijk geshakete Amplo cocktails!

share this

blog

Als trotse partner van Anima, financiert Amplo de award voor Beste Studentenfilm.

Met het poëtische Jan wint Febe Van Avermaet de prijs voor Beste Belgische Studentenfilm op Anima Festival

Lees meer

blog

Flexi-jobs: wat verandert er in 2024?

Op 1 januari 2024 veranderde de regelgeving rond flexi-jobs. Er kwamen nieuwe sectoren bij en de minimumlonen en werkgeversbijdragen zijn aangepast. Lees verder voor de details en voordelen van de belangrijkste nieuwigheden.

Lees meer

blog

Als trotse partner van FFO, financiert Amplo mee de award voor Beste Kortfilm.

Met Een mild gebaar ontving regisseur Ann-Julie Vervaeke de prijs voor beste kortfilm op het afgelopen Filmfestival van Oostende. Amplo is een van de trotse sponsors van deze prijs.

Lees meer