Blog

Amplo lanceert AmploJobs

Om freelancers en organisaties uit de creatieve sector een extra duwtje in de rug te geven, introduceren wij AmploJobs, een flexibele en efficiënte manier om werkzoekende freelancers te koppelen aan de geschikte bedrijven. Want samen dragen we bij aan een mooie toekomst voor de creatieve sectoren, van zodra de omstandigheden het terug toelaten.

Gespecialiseerde recruiters met maar 1 doel: freelancers en organisaties matchen

We stelden een kersvers team samen van gespecialiseerde recruiters die exclusief focussen op jobs in de creatieve sectoren. Ze maken daarbij gebruik van alle middelen die ze ter beschikking hebben:

  • Onze vacaturewebsite en sociale mediakanalen, een verzameling van jobs uit de creatieve sectoren.
  • Samenwerkingen met stakeholders en sterkhouders binnen de sector.
  • Koppelingen naar gespecialiseerde jobsites uit de juiste sectoren.
  • Persoonlijke gesprekken met freelancers en organisaties om hun behoeftes en sterktes correct in te schatten.
  • De aanleg van poules met vaak voorkomende functies, voor snelle en last-minute interventies.
KVS Backstage, 2018.

AmploJobs voor freelancers

AmploJobs is een dienst die freelancers nieuwe uitdagingen biedt. We verzamelen de meest recente vacatures rechtstreeks uit het creatieve veld.

Voor freelancers is de jobservice trouwens volledig gratis. Onze consulenten gaan proactief op zoek naar vacatures op jouw maat en stellen je voor bij bedrijven in de sector. Dat kan voor zowel tijdelijke als permanente posities.

AmploJobs voor opdrachtgevers: 3 formules

  1. LIGHT = we verspreiden kosteloos je vacature via onze sociale mediakanalen.
  2. MEDIUM = we zoeken het juiste profiel in onze beschikbare regionale poules voor ad hoc projecten zoals korte termijnopdrachten die snel en last-minute moeten ingevuld worden.
  3. LARGE = we begeleiden het hele selectieproces van a tot z. We posten de vacature op alle relevante kanalen en onze sociale media, we doen een pre-screening en stellen je alleen de beste kandidaten voor.

De troeven van AmploJobs

Amplo is dé HR-specialist voor de creatieve sectoren. We werken voor bijna 9.000 opdrachtgevers en hebben een database met meer dan 8.000 freelancers. Allemaal flexibele medewerkers met de juiste bagage, die het jargon van de sector beheersen.

Er is geen reden om talloze niet-relevante vacatures of kandidaten te doorbladeren. Wij hebben de match in huis.

Op zoek naar een freelancer of een opdracht in de creatieve sector? Mail ons meteen op jobs@amplo.be.