Terug naar alle blogs
Manon Vadelorge
26.07.2024
Nieuws

Amplo behaalt 100% bij de FEDERGON-audit

Ook in komkommertijd proberen we interessante topics te brengen… Wij (en onze zusterbedrijven) zijn trots om te kunnen vertellen dat we 100% behaald hebben op de tweejaarlijkse kwaliteitsaudit van FEDERGON.

 

FEDERGON, de federatie van private arbeidsmarktbemiddelaars en HR-dienstverleners, ziet toe op de kwaliteit en het professionalisme van deze bedrijven in België. Ook reikt FEDERGON jaarlijks het "Certified"-kwaliteitslabel uit, een bijkomende kwaliteitscertificering die steunt op drie pijlers: gedragscode, opleiding en audit. Dit label berust op:

 

  1. Verplichtingen i.v.m. de gedragscode van de Commissie Uitzendarbeid
  2. Verplichtingen i.v.m. het slagen van vaste medewerkers voor examens inzake de sociale reglementering (bij Amplo moet je minstens 80% behalen)
  3. Slaag voor een door een extern organisme uitgevoerde audit met het oog op preventie en controle: een eerste audit om het label te behalen en daarna, minstens om de twee jaar, een periodieke audit om het label te behouden

 

Enkel indien voldaan wordt aan de hierboven vermelde componenten, wordt het Certified Membership toegekend voor een welbepaalde periode.

 

Na de recente tweejaarlijkse audit kregen Amplo en haar zusterbedrijven de uitzonderlijke kwaliteitsscore van 100 op 100. De kwaliteitsaudit van FEDERGON is een uitgebreide evaluatie die de naleving van strikte kwaliteitsnormen, wetten en procedures controleert. Het behalen van een perfecte score onderschrijft onze wens om consistent de hoogste standaarden te handhaven op het gebied van dienstverlening, kwaliteit en innovatie.

 

Deze erkenning was uiteraard enkel mogelijk door het hanteren van hoge kwaliteitsnormen en de toewijding van ons hele team. Hoge eisen stellen daar maak je je niet per sé populair mee, maar daar gaat het ook niet om. Wie professionalisering van de creatieve sector nastreeft, en de werkomstandigheden van de vele precaire medewerkers in die sector wil verbeteren, kan dat niet bereiken door de lat te verlagen. In tegendeel. We blijven streven naar voortdurende verbetering en blijven ons inzetten voor het leveren van uitzonderlijke waarde aan onze freelancers, klanten en partners.

 

Dit alles for what it's worth natuurlijk. De erkenning die er voor ons echter het meeste toe doet is die van onze freelancers, onze klanten, en de creatieve sector in z'n geheel. En daar zijn we nog het meest van al dankbaar voor...

 

Wil je contact met ons opnemen? Klik dan hier!