AMPLO zoekt honderden eventmedewerkers...

Aan welke kant van het podium wil jij deze zomer staan?

De festivals en evenementen in ons land hebben meer dan ooit helpende handen nodig. Gekwalificeerde en ervaren medewerkers, maar ook nieuwkomers en studenten. Vers bloed met een gezonde honger naar meer dan een 9-to-5 job. Nieuwkomers die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken, die werk zien daar waar het zich voordoet. Maar evengoed technisch geschoolden die met hun opleiding elektriciteit of automechanica eens iets out-of-the-box willen doen, en steigerbouwers die een podium opbouwen boeiender vinden dan een steiger voor schilderwerken.

Wie zijn de opdrachtgevers voor die jobs? Bedrijven actief in de brede eventsector. Dat gaat van grote zomerfestivals tot lokale schlageravonden. Van broeierige technoparties tot daverende metalfestivals. Van het Dourfestival tot Theater Aan Zee of de Gentse Feesten, van Paleis 12 tot Bozarof de Vlaamse Opera. En uiteraard alle mogelijke afgeleiden daarvan. Een uitdagende omgeving dus, maar ook: Flexibele uren, weekendwerk en ook nachtwerk zijn geen uitzondering.

Amplo x crewbooking_0

Ben je er klaar voor om deel uit te uitmaken van één van de meest dynamische en exclusieve sectoren in Vlaanderen? Lees dan verder en solliciteer, you never know…

Wie niet meteen in aanmerking komt houden we bij in de rekruteringsreserve. Het gaat niet om contracten van onbepaalde duur, maar interim-opdrachten (die soms kunnen uitmonden in vaste betrekkingen), de eventsector werkt namelijk projectmatig en veelal via oproep of last-minute aanbiedingen. Die rekruteringsreserves zitten in veilig en wel bij onze partners van Crewbooking, waardoor je er kan voor kiezen om ook gevonden te worden voor jobs in de eventsector buiten Amplo.

STAGEHANDS, GELUIDS- EN LICHTTECHNICI, etc...

Een stagehand helpt bij de opbouw en afbraak van allerhande evenementen. Zowel podia als tribunes, licht en geluid, hekkens, laden en lossen van vrachtwagens, standen- en tentenbouw… Als stagehand kom je overal, je bent multi-inzetbaar.