Freelancers in de creatieve sector

Performing
for creative
people.

HR-partner for the creative industry

Ontdek onze diensten

 • Over Amplo
  Amplo projectcontract

  Projectcontract

  Steeds meer organisaties kiezen voor een combinatie van eigen personeel voor de kernactiviteiten en tijdelijke externe projectmedewerkers voor expertise, vakmanschap of mankracht. Projectcontracten vormen één van de oplossingen op maat van sectoren gedreven door projectmatig werk.

 • Amplo kunstenaarsvisum

  Werken met een kunstenaarsvisum? | Artikel 1Bis

  Artikel 1Bis is er voor autonome kunstenaars met een kunstenaarsvisum die niet onder gezag van een werkgever vallen, maar in ruil voor een artistieke prestatie wel een ethisch loon krijgen uitbetaald van een opdrachtgever. 

  Wij scharen ons achter een ethischer versie van het Artikel 1 bis-contract die op z’n minst de loonbarema’s respecteert. Zo willen we de gebruikers op een niet-dwingende manier bewust maken dat duurzaam altijd beter is en onze steun geven aan de meest precaire freelancers uit de sector.

 • Amplo-for-Influencers-B2B-0720-1-(002)-cover

  Influencer of content creator via Amplo

  Mag je van de fiscus geld ontvangen als influencer? En hoe kan je factureren als je geen zelfstandig influencer bent? En wat met je auteurs- en beeldrechten? Amplo biedt je een antwoord op al deze vragen!

Amplo Catwalk

Werken als Freelancer?

Wil je werken als Freelancer maar met de basisbescherming van een werknemer?

Amplo kan helpen

 

Ik heb een freelance Opdracht.

Wat doe ik nu? 

Blog

Welke steunmaatregelen zijn er voor (tijdelijke) werknemers in de creatieve sector? We zetten het voor jou op een rij en stellen onze expertise ter beschikking. Expertise rond steunmaatregelen gelinkt aan tewerkstelling wel te verstaan. Check de samenvatting en laat ons weten of je gepersonaliseerde info wil, dan schieten we meteen in actie. Ook als je nog niet bij Amplo ingeschreven bent!

Blog

Om freelancers en organisaties uit de creatieve sector een extra duwtje in de rug te geven, introduceren wij AmploJobs, een flexibele en efficiënte manier om werkzoekende freelancers te koppelen aan de geschikte bedrijven.

Nieuws

Benieuwd naar meer nieuws uit onze sector?
Lees onze blog en blijf altijd op de hoogte

Lees de blog

FAQ

Zit je met vragen?
Misschien kan onze FAQ een antwoord bieden.

Naar FAQ
 

Contacteer ons

Heb je vragen over verloning, juridische aspecten of geef je graag een opdracht door?

Contacteer ons