Performing
for creative
people.

HR-partner for the creative industry

Ontdek onze diensten

 • Over Amplo
  AMPLO014

  Projectcontract

  Steeds meer organisaties kiezen voor een combinatie van eigen personeel voor de kernactiviteiten en tijdelijke externe projectmedewerkers voor expertise, vakmanschap of mankracht. Projectcontracten vormen één van de oplossingen op maat van sectoren gedreven door projectmatig werk.

 • kunstenaarsvisum_Still

  Werken met een kunstenaarsvisum? | Artikel 1Bis

  Artikel 1Bis is er voor autonome kunstenaars met een kunstenaarsvisum die niet onder gezag van een werkgever vallen, maar in ruil voor een artistieke prestatie wel een ethisch loon krijgen uitbetaald van een opdrachtgever. 

  Wij scharen ons achter een ethischer versie van het Artikel 1 bis-contract die op z’n minst de loonbarema’s respecteert. Zo willen we de gebruikers op een niet-dwingende manier bewust maken dat duurzaam altijd beter is en onze steun geven aan de meest precaire freelancers uit de sector.

 • AMPLO010
  Blog post

  AMPLO in motion - 2019

  In de eerste twee kwartalen van 2019 presenteert Amplo de creatieve sector 5 nieuwe HR-diensten. Die vijf inventieve producten horen bij de ambities van Amplo dat in 2018 doorgroeide tot een HR-partner voor de creatieve sector.

Catwalk_(c)JoVoets_2.jpg

Werken als Freelancer?

Wil je werken als Freelancer maar met de basisbescherming van een werknemer?

Amplo kan helpen

 

Ik heb een freelance Opdracht.

Wat doe ik nu? 

Blog

Ongeveer een jaar geleden sleepte Geert Belpaeme de Roel Verniers Prijs in de wacht. Hij won 6000 euro en kreeg een uitnodiging om zijn project ‘First’ te tonen aan het grote publiek op het Theaterfestival een jaar later. De start van een bewogen periode voor de jonge theatermaker. Geert kijkt terug, blikt vooruit en geeft zijn tip voor het Theaterfestival 2017.

Blog

’s Ochtends onvoorzien een dik wit wintertapijt voor je deur ontdekken? Sneeuw is mooi, maar ook een tikkeltje onhandig voor wie net naar de set of het podium wil vertrekken. Raak je daardoor niet of te laat op het werk? AMPLO laat je niet in de kou staan! Voldoe je aan bepaalde voorwaarden, dan heb je immers recht op gewaarborgd loon.

Nieuws

Benieuwd naar meer nieuws uit onze sector?
Lees onze blog en blijf altijd op de hoogte

Lees de blog

FAQ

Zit je met vragen?
Misschien kan onze FAQ een antwoord bieden.

Naar FAQ
 

Contacteer ons

Heb je vragen over verloning, juridische aspecten of geef je graag een opdracht door?

Contacteer ons