Over Amplo

Wat doen we voor de opdrachtgevers?

Amplo neemt de administratie over van opdrachtgevers in de creatieve sector. Met onze expertise zorgen we voor de correcte verloning van je creatieve medewerkers, zodat jij  al je tijd en energie in je project kan investeren. 
 

“We take care of your creatives.”
 

  • Alle administratie

Amplo wordt werkgever in jouw plaats en coördineert de praktische kant van werken met niet-zelfstandige freelancers. Onze consulenten staan je organisatie bij in haar ontwikkeling en voorkomen zo dat het creatieve potentieel verdwijnt in de administratieve mallemolen.

  • Voor alle creatieve beroepen, ook speciallekes

Zoals onze naam verraadt, lag onze focus oorspronkelijk op de podiumkunsten. Door jarenlange ervaring, afgestemd op een continu veranderende realiteit, breidde onze expertise uit naar de brede creatieve sector: alle audiovisuele, culturele en artistieke beroepen kunnen bij ons terecht. Én dan zijn we er ook nog voor die speciallekes die niet onder één noemer te vatten zijn.

  • Persoonlijk advies

Amplo is een belangrijke partner voor medewerkers, artiesten, ondernemers en steunpunten binnen de sector. Door onze vakkennis en uitgebreid netwerk kunnen we meer bieden dan enkel loonadministratie. We hebben persoonlijk advies in huis over complexe kwesties zoals tax shelter, barema’s, auteursrechten, buitenlandse werknemers, oprichting van vzw’s en sociale wetgeving. Wij werken altijd op maat, op basis van jouw concrete noden en situatie.

  • Alles voor de sector

Wij behartigen mee de belangen van de creatieve sector, onder meer door onze aanspreekbaarheid, nabijheid en warme aanpak.

iStock-183334017- roadie en lichten- web

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Kom zeker eens langs in het dichtstbijzijnde kantoor, of contacteer ons voor een afspraak.

Je Amplo kantoor

Als SBK verdedigen we mee de belangen van de creatieve sector. Ontdek hoe wij ons steentje hiertoe bijdragen en contacteer ons voor oplossingen op jouw maat.

Onze aanpak voor opdrachtgevers

Amplo neemt van jou als werkgever loonadministratie, facturatie, verzekeringen en meer over, zodat jij je volledig kan focussen op jouw project.

Wat wij voor je kunnen doen