CONTEST

Ready to rock this new season?

Met Amplo en Invaders Amplification maak je kans op een Ampli Invaders Bluegrass 550 Amplo Custom gitaarversterker en bijhorende top 1x12 150W met een waarde van €1820,00!

Met zijn 50 W is de Bluegrass 550 veelzijdig en ideaal voor zowel gitaar als bas. Met de switch kun je ook gemakkelijk overschakelen van 50 W naar 25 W. Naast de sweep-schakelaar voor gedetailleerde middentonen beschikt hij over een nauwkeurige versterkings- en volumeregeling waarmee je van een ultra-clean geluid kunt overschakelen op een lichte crunch of natuurlijke vervorming zoals in de jaren zeventig. Samen met het 150W-kabinet garandeert het een precies maar toch krachtig geluid.

En dankzij de Amplo personal touch zal de geluidversterker niet onopgemerkt blijven!

Pink amplifier_2
specs

Deelnemen is simpel! Film je beste gitaarriffs of bas-solo en bewijs dat jij en deze versterker voor elkaar zijn gemaakt! Stuur ons de link van je video (Youtube) voor 15 oktober om 23:59. We posten alle video's die we ontvangen (en voldoen aan de voorwaarden in het reglement) op Facebook. De video die de meeste likes scoort op de deadline van 31/10/2021 12u00, wint de versterker. Trommel je fanbase op om te stemmen op je filmpje!

Wedstrijdreglement