Over ons

Onze partners

Als partner en sponsor van talrijke organisaties wil Amplo bijdragen aan een sterke en duurzame creatieve sector waarin opleidingen, kansen en een correcte sociale bescherming centraal staan.

mediarte_logo_CMYK_CMYK.jpg

mediarte vertegenwoordigt, als sociaal fonds van de Belgische audiovisuele sector, alle private omroepen, productiehuizen, facilitaire bedrijven en digitale agentschappen van werknemers en uitzendkrachten over zelfstandigen tot werkzoekenden en  studenten met inbegrip van hun docenten.

Als neutrale en objectieve partner, informeert, ondersteunt en adviseert mediarte alle betrokkenen uit de sector over werkgelegenheid en opleidingen.
 

 

 

Poppunt-_0.png

 

Poppunt zet zich in voor muzikanten en dj’s uit pop, rock, dance en aanverwante genres. 

Of je nu je eerste snaren spant, je eerste nummers aan elkaar mixt of op het punt staat een platencontract te tekenen: Poppunt steunt je over de hele lijn. 

Daarnaast streven ze een beter poplandschap na en zijn we bondgenoot van alle organisaties die net als ons werk maken van kansen voor muzikanten en dj's.

TAZ.jpg

Theater Aan Zee is een jaarlijks tiendaags theater- en muziekfestival in Oostende dat wij graag mee ondersteunen. Niet in het minst omdat TAZ er uitdrukkelijk voor kiest om de beginnende kunstenaar centraal te plaatsen en het jonge werk, in al zijn diversiteit, optimale speelkansen te geven en bij te staan.

theaterfestival.jpg

Op het jaarlijkse Theaterfestival (in Antwerpen, Brussel of Gent) worden de meest belangwekkende en toonaangevende theatergebeurtenissen van het seizoen afgewisseld met debatten, nagesprekken en workshops. Sinds enkele jaren steunt t-heater de Roel Verniersprijs, waarmee we jong podiumtalent een kans willen bieden. We gaan er samen op zoek naar frisse concepten van beginnende en afgestudeerde podiumkunstenaars uit alle hoeken: theater, dans, slam, performance, …