Blog

New shiny happy people bij AMPLO

De meeste van onze consulenten hebben op een of andere manier een link met de creatieve sector. Dit versterkt alleen maar hun motivatie om jouw persoonlijk dossier goed op te volgen. 

De voorbije maanden mochten we ook weer heel wat nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde collega’s toevoegen aan ons AMPLO-team. Benieuwd naar de persoon achter de ‘Goedemorgen met AMPLO, waarmee kan ik u helpen.’? Ze stellen zichzelf heel graag aan je voor:

Jordi

Jordi – consulent AMPLO Hasselt

“Al right, hier een kleine introductie over mezelf. Ik heb op de filmschool in Genk gezeten en ben daarna een paar jaar cameraman geweest. In mijn vrije tijd organiseer ik al ongeveer 13 jaar optredens en heb ik een tweedaags DIY festival. Ook heb ik een grote interesse in film en om die reden heb ik een filmpodcast waar we – vaak met mensen uit de creatieve sector zoals illustrators, comedians, acteurs,… –  praten over film. De voeling en link met de creatieve sector spreekt dus voor zich. Een aantal van de artiesten van wie ik het AMPLO-dossier opvolg ken ik persoonlijk. Dit maakt de job extra boeiend!”

Charlotte2

Charlotte – consulent AMPLO VRT

“Ik ben Charlotte, 25 jaar. Als Master in de Interieurarchitectuur en de Culturele Studies ben ik gepassioneerd door zowel de creatieve als de culturele sector. Daarnaast kan je mij enkele keren per week terugvinden in het Cultuurcentrum van Leuven als gelegenheidspersoneel. Mijn job bij AMPLO VRT leert me enorm veel over het praktische aspect van de sector. Deze kennis hoop ik dan ook door te geven aan artiesten om zo mee bij te dragen tot de uitbreiding van dit prachtige culturele veld.”
 

Daimy

Daimy – consulent AMPLO Brussel

“Ik studeerde in 2015 af als muziekmanager aan de PXL Music in Hasselt alvorens een jaartje rechten te gaan studeren aan de UGent. Als consulent bij AMPLO komen deze beide opleidingen zeker van pas: tijdens mijn studies in Hasselt kwam ik meteen in aanraking met de creatieve sector en tijdens de opleiding rechten legde ik een basis sociale wetgeving. Na drie jaar gewerkt te hebben als muziekuitgever maakte ik dit jaar de overstap naar AMPLO.”
 

Bart

Bart – consulent AMPLO Brussel

“Mijn naam is Bart. Na de Kunsthumaniora voltooide ik een masteropleiding in de audiovisuele kunsten aan het RITCS en doorheen de jaren die volgden was ik actief als documentairemaker. Mijn link met de artistieke sector was dus nooit ver weg. De voeling die ik vandaag nog steeds heb met de audiovisuele sector is zeker en vast een meerwaarde voor mijn werk als consulent bij AMPLO. Mensen die actief zijn binnen de artistieke en culturele sector verwachten terecht dat consulenten weten wat er omgaat tijdens het werkproces. Door mijn achtergrond kan ik vaak terugvallen op de veelal technische benamingen binnen het vakjargon en dat schept op zijn beurt vertrouwen.”
 

Kamal

En onze nieuwe Franstalige collega:

Kamal - consulent AMPLO Brussel

"Passionné de voyage, de restauration automobile et de photographie, je trouve la paix devant un bon film au cinéma, un verre entre amis, ou un bon plat de Chez Mère Malou. Très enclin à rire, l’humour est le meilleur remède contre le stress dans la vie de tous les jours. Contactez-moi, vous trouverez un ami plus qu’un collaborateur."