Blog

Interactief en online – contractbeheer voor freelancers made easy

Met HelloAmplo is het nu nóg gemakkelijker om je eigen administratie op te volgen. Opdrachten doorgeven of annuleren, ziektebriefjes uploaden, loonfiches ophalen? Dat kan allemaal in één swipe. We leggen uit hoe dat concreet werkt.

Wat is HelloAmplo voor freelancers?

HelloAmplo is het persoonlijke en interactieve e-dashboard voor iedereen die werkt via Amplo. Het is een overzichtelijke, glasheldere en virtuele plek voor al je administratie.

Download de digitale tool en je hebt meteen een overzicht van je geplande, verloonde en geannuleerde freelance opdrachten, en meer.

Waarom zou ik als freelancer HelloAmplo installeren?

HelloAmplo is een gratis applicatie voor freelancers, die je het leven een pak gemakkelijker maakt.

Nog niet overtuigd? Hier zijn 8 redenen om HelloAmplo vast te pinnen op je telefoon:

1. Alle nodige documenten voor freelance opdrachten en contracten staan samen op één overzichtelijke plaats. Je hebt geen bureaubladmapjes of spreadsheets meer nodig om inzicht te krijgen in je eigen loonadministratie.

2. Het is eenvoudig om opdrachten door te geven of ze weer te annuleren en je bent altijd up-to-date over de status van je contracten.

3. Je volgt elke opdracht nauwgezet op, van aanvraag over goedkeuring tot uitbetaling, zonder extra moeite.

4. Het is gemakkelijk om je onkostenbonnetjes te uploaden of een ziektebriefjedoor te geven. Zo weet je zeker dat je vaste consulent altijd de nodige informatie in handen heeft.

5. Documenten nodig? Geen probleem: download loonfiches, contracten, tewerkstellingsdetails en C4’s, waar en wanneer je ze nodig hebt.

6. Gedaan met dat papieren archief – of die rommellade vol paperassen! Je raakt je belangrijke documenten nooit meer kwijt.

7. Toch een papieren versie van een document nodig? Dan is er de handige printfunctie om je te helpen.

8. Achter de digitale tool staat je vaste consulent nog steeds paraat om je te ondersteunen. In HelloAmplo vind je snel diens contactgegevens en linksnaar nuttige en interessante websites.

Hoe werkt HelloAmplo?

Hoe het werkt? Dat kunnen we je hier in detail en stap-voor-stap uitleggen, maar eigenlijk probeer je het best gewoon zelf! The proof of the pudding is immers in the eating. En het systeem is zo gebruiksvriendelijk dat je er meteen mee weg bent.

Maak hier dus snel je gratis en persoonlijke log-in aan en verken meteen de mogelijkheden van HelloAmplo. Raadpleeg je opdrachtenoverzicht, download handige documenten zoals je loonbrief en upload je onkosten.

Toch nog vragen? Scroll door de FAQ’s of contacteer je vaste consulent.

Nooit meer zoeken naar die belangrijke papieren!

HelloAmplo is je handige archief, beheerplatform, en meer