Blog

De jaarlijkse Poppitch van Vi.be en Amplo: schrijf je nu in!

Ben je als jonge band vooral bezig met indie of zit je meer in het genre van de zware gitaren? Zou je wel eens wat raad willen vragen aan enkele oude rotten in het vak? Doe dan doe mee aan onze jaarlijkse Pitch Sessies!

Het wordt intussen een goede gewoonte: Amplo en Vi.be slaan dit jaar weer de handen in elkaar om enkele jonge, ambitieuze bands de kans te coachen op muzikaal en professioneel vlak.

Wat houdt dit in? De geselecteerde bands krijgen de kans om hun muziek en concept voor te stellen aan enkele professionals uit het vak. Tijdens de Pitch Sessie krijg je de kans om al je vragen te stellen, zowel op muzikaal, juridisch als zakelijk vlak. Van elk genre krijgt één band bovendien de unieke kans op een volledige dag coaching op maat door Pascal Deweze (voor de indie lads and girls) of door Brent Vanneste (voor het gitaargeweld).

Hier met die link, dat ik mij inschrijf!

Via deze pagina van Vi.be kan je naar de link gaan om je in te schrijven voor één van de sessies.

De Indie Poppitch vindt plaats op maandag 9 november in Trix (Antwerpen). Behalve aan de mensen van Amplo en Vi.be kan je op de Indie-Poppitch ook raad vragen aan Pascal Deweze (van onder meer Metal Molly en Broken Glass Heroes) en Dieter Sermeus (o.a. The Go Find, Orange Black, artistiek leider van Trix).

De avond van de Zware Gitaren Poppitch is een week later, op maandag 16 november in Wilde Westen/De Kreun (Kortrijk). Deze keer schuiven Brent Vanneste van STAKE en Tom Vangheluwe (Het Wilde Westen en De Kreun) mee aan.