menu icon menu icon
blog - Amin Dridi

De creatieve sector zoekt helpende handen!

16-07-2021

Om freelancers, cultuurwerkers en organisaties uit de creatieve sectoren een extra duwtje in de rug te geven, introduceren wij AmploJobs: een flexibele en efficiënte manier om werkzoekende freelancers te koppelen aan de gepaste organisaties en bedrijven. Nu, meer dan ooit, komt de creatieve sector handen tekort om terug op te starten.

Wil jij deel uitmaken van onze rekruteringsreserves die aangesproken worden van zodra er vacatures zijn die matchen met je competenties? Lees dan verder!

We kijken uit naar het moment dat de creatieve sector terug zal bloeien zoals voor de Covid-crisis. Die trend begint in de juiste richting te gaan, daarom gaan we op zoek naar gemotiveerde werkkrachten met of zonder ervaring in de brede culturele sector. Een deel van de cultuurwerkers en freelancers die pré-covid in de sector aan de slag waren, zag zich genoodzaakt een andere wending te geven aan hun professionele pad. En ook in het landschap van de organisaties en bedrijven zien we veranderingen. We voelen dat het landschap er enigszins anders zal uitzien en willen ons hier samen met de sector goed op voorbereiden.

Heb je interesse? Schrijf je dan nu in in één van onze wervingsreserves:

Productie assistent audiovisuele sector

Licht- en geluidstechnici

Stagehands

Cameraman/vrouw

Jobstudenten allerlei

3D/2D artist

Eens je ingeschreven bent, contacteren we je zodra er een vacature binnen komt die matcht met jouw competenties. Dat kan ook heel last-minute zijn, zo gaat dat nu eenmaal in de creatieve sector.

Voor freelancers is AmploJobs trouwens volledig gratis. Onze consulenten kunnen ook pro-actief op zoek naar vacatures op jouw maat en stellen je voor bij bedrijven in de sector. Dat kan voor zowel tijdelijke als permanente posities.

Wens je de reeds bestaande AmploJobs te bekijken, surf dan naar onze  vacaturewebsite of volg onze sociale mediakanalenhttps://www.facebook.com/AmploJobs

Is jouw organisatie of bedrijf op zoek naar een freelancer of vaste medewerker in de creatieve sector? Mail ons meteen op: jobs@amplo.be.

share this

blog

Als trotse partner van Anima, financiert Amplo de award voor Beste Studentenfilm.

Met het poëtische Jan wint Febe Van Avermaet de prijs voor Beste Belgische Studentenfilm op Anima Festival

Lees meer

blog

Flexi-jobs: wat verandert er in 2024?

Op 1 januari 2024 veranderde de regelgeving rond flexi-jobs. Er kwamen nieuwe sectoren bij en de minimumlonen en werkgeversbijdragen zijn aangepast. Lees verder voor de details en voordelen van de belangrijkste nieuwigheden.

Lees meer

blog

Als trotse partner van FFO, financiert Amplo mee de award voor Beste Kortfilm.

Met Een mild gebaar ontving regisseur Ann-Julie Vervaeke de prijs voor beste kortfilm op het afgelopen Filmfestival van Oostende. Amplo is een van de trotse sponsors van deze prijs.

Lees meer