Blog

De creatieve sector zoekt helpende handen!

Om freelancers, cultuurwerkers en organisaties uit de creatieve sectoren een extra duwtje in de rug te geven, introduceren wij AmploJobs: een flexibele en efficiënte manier om werkzoekende freelancers te koppelen aan de gepaste organisaties en bedrijven.

Wil jij deel uitmaken van onze rekruteringsreserves die aangesproken worden van zodra er vacatures zijn die matchen met je competenties? Lees dan verder!

We kijken uit naar het moment dat de creatieve sector terug bloeit als voor de Covid-crisis. Om ons daarop voor te bereiden, gaan we nu reeds op zoek naar gemotiveerde werkkrachten met of zonder ervaring in de brede culturele sector. Een deel van de cultuurwerkers en freelancers die pré-covid in de sector aan de slag waren, zag zich genoodzaakt een andere wending te geven aan hun professionele pad. En ook in het landschap van de organisaties en bedrijven zien we veranderingen. We voelen nu reeds dat het landschap er enigszins anders zal uitzien en willen ons hier samen met de sector goed op voorbereiden.

Heb je interesse? Schrijf je dan nu in in één van onze wervingsreserves:

Productie assistent audiovisuele sector

Licht- en geluidstechnici

Stagehands

Cameraman/vrouw

Jobstudenten allerlei

3D/2D artist

Eens je ingeschreven bent, contacteren we je zodra er een vacature binnen komt die matcht met jouw competenties. Dat kan ook heel last-minute zijn, zo gaat dat nu eenmaal in de creatieve sector.

Voor freelancers is AmploJobs trouwens volledig gratis. Onze consulenten kunnen ook pro-actief op zoek naar vacatures op jouw maat en stellen je voor bij bedrijven in de sector. Dat kan voor zowel tijdelijke als permanente posities.

Wens je de reeds bestaande AmploJobs te bekijken, surf dan naar onze  vacaturewebsite of volg onze sociale mediakanalenhttps://www.facebook.com/AmploJobs

Is jouw organisatie of bedrijf op zoek naar een freelancer of vaste medewerker in de creatieve sector? Mail ons meteen op: jobs@amplo.be.