Blog

AMPLOJOBS en CREWBOOKING werken verder om schaarste in de eventsector te helpen oplossen.

Een paar weken geleden trokken we de aandacht van de pers en verschenen meerdere artikels en reportages in de media: we zoeken minstens 600 technische medewerkers voor de event- en cultuursector, om tewerk te stellen bij onze klanten werkzaam in deze sectoren.

Gezien de algemene schaarste aan medewerkers leek het streefdoel onhaalbaar, maar intussen hebben we toch al een kleine 200 gemotiveerde kandidaten mogen noteren, kandidaten met diverse achtergronden en competenties. In veel gevallen zijn deze mensen nieuw in de eventsector, dat is goed nieuws. Een deel hiervan kon meteen door AmploJobs geplaatst worden bij Amplo-klanten. Anderen zijn aan het werk via onze samenwerking met het performante matchingplatform CREWBOOKING.

Op deze manier dragen we een steentje bij aan de grote personeelstekorten in de eventsector. Dat sluit overigens perfect aan bij de missie van AMPLOJOBS; een meerwaarde bieden voor de sector en beantwoorden aan reële noden.

Tot op vandaag blijft AmploJobs de enige recruiter met expertise in de creatieve sectoren. Daarnaast hebben we een database van duizenden gekwalificeerde mensen uit de brede creatieve industrie, met zowel artistieke als technisch ondersteunende kennis . Leg daarbij de open database van Crewbooking (+30.000p) en de kans is groot dat we ook jouw bedrijf kunnen helpen.

Contacteer AmploJobs als je vacatures hebt die we kunnen helpen invullen. Dat kan voor alle type functies binnen de brede creatieve sector via jobs@amplo.be en de pagina amplo.be/nl/amplojobs

Of neem een kijkje op www.crewbooking.eu als je snel medewerkers zoekt met een audiovisueel profiel of voor technische eventmedewerkers.